Handige links

Witte Kruis Alarmpenning

De Witte Kruis Alarmpenning is dé penning om er zeker van te zijn dat hulpverleners direct over de juiste medische informatie beschikken wanneer u als ICD-drager onwel wordt Zowel hulpverleners op straat als in het ziekenhuis worden door de alarmpenning voorzien van informatie waarmee snel en adequaat de juiste diagnose gesteld kan worden. Hierdoor wordt direct de juiste behandeling gestart en kan uw leven gered worden. De Witte Kruis Alarmpenning werkt altijd en overal.
De Witte Kruis Alarmpenning is een roestvrijstalen hals- of polspenning. Op de alarmpenning staan uw belangrijkste medische gegevens, het telefoonnummer van de alarmcentrale en uw deelnemersnummer. Deze tekst wordt bepaald door de medisch adviseur.
De hulpverlener herkent uw Witte Kruis Alarmpenning en kan u door de informatie op de penning snel en adequaat helpen. Door één telefoontje naar de alarmcentrale krijgt de hulpverlener de beschikking over uw medisch spoeddossier. Uw medisch spoeddossier kan verzonden worden naar ziekenhuizen wereldwijd. In dit dossier staat alle informatie die van levensbelang kan zijn.
 
website:  www.alarmpenning.nl

Lees meer