Word donateur!

Word donateur van de STIN

U begrijpt dat STIN inkomsten nodig heeft om haar activiteiten als patiëntenorganisatie voort te zetten. U kunt daarom STIN steunen door donateur te worden. De minimale donatie bedraagt € 10,00. STIN is blij met uw vrijwillige bijdrage en kan daarmee blijvend ICD-dragers en hun partners informeren.  Dat doet STIN vooral via internet, maar bijvoorbeeld ook met de folder De implantatie van een ICD. Leidraad voor het voorbereidend gesprek met cardioloog (of plaatsvervanger).

 

Donateur worden?

Meld u rechts op deze pagina digitaal aan. Na aanmelding ontvangt u bericht over de donatiebetaling. De Stichting ICD dragers Nederland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34135057.

 

Nieuwsbrief

Om de digitale nieuwsbrief (verschijnt onregelmatig) te ontvangen is het noodzakelijk om uw e-mailadres te vermelden.


Wijzigingen

Correcties, adreswijzigingen en opzeggingen kunt u doorgeven aan de donateursadministratie per e-mail donateurs AT stin DOT nl of telefonisch onder nummer 0348-431393. De STIN is een vrijwilligersorganisatie; onder normale omstandigheden wordt uw aanmelding binnen 5 werkdagen verwerkt en ontvangt u binnen 14 dagen bericht.

Om u aan te melden als donateur kunt u het volgende formulier invullen. U krijgt na het verzenden een e-mail met een link om uw aanmelding te bevestigen. Het is ook mogelijk om het formulier te downloaden, waarna u het kunt afdrukken, invullen en opsturen.

 

Ik meld mij aan als donateur:

Contactgegevens

Geslacht *