Handige links

Ziekenhuizen in het buitenland algemeen

Snel een ziekenhuis vinden in het buitenland: die informatie is nu voor elke Nederlander toegankelijk via Ziekenhuisopreis.nl, ontwikkeld door alarmcentrale SOS International. Een unieke website die reizigers uitkomst biedt in stressvolle situaties.
Een ongeluk(je) gebeurd? Dan wil iedereen zo snel mogelijk medische zorg, ook in het buitenland. Maar dat is niet altijd eenvoudig. Ziekenhuisopreis.nl brengt daar verandering in. Dankzij dit unieke initiatief van SOS International heeft iedereen nu toegang tot praktische informatie over maar liefst 6000 ziekenhuizen wereldwijd. Met de lancering van deze site heeft SOS International een wereldprimeur, want dergelijke informatie is nog niet eerder openbaar gemaakt.
Ziekenhuisopreis.nl helpt reizigers bij het eenvoudig vinden en kiezen van een ziekenhuis in de buurt van hun vakantieverblijf. Daarnaast biedt de site hun nog meer gemak: wie verzekerd is bij een bij SOS International aangesloten verzekeraar, heeft namelijk online met één klik de alarmcentrale ingeschakeld. Zelf telefonisch contact opnemen is daarmee overbodig geworden, want na de melding worden verzekerden door SOS International teruggebeld.
Website: ziekenhuisopreis.nl


Opmerking: Ziekenhuizen in het buitenland waar u in noodgevallen terecht kunt als ICD-drager vindt u op de pagina ‘Reizen’ onder 'Ziekenhuizen in het buitenland'.

Lees meer